National Trust Quarry Bank

We were commissioned by the National Trust to look at ways to improve the Welcome experience for visitors to Quarry Bank, and to make it more spacious without building a large Welcome building on an intimate site. The Welcome moment here needs to enable visitors to buy tickets and sign on for membership, whilst also introducing them to the story. We looked at a variety of solutions including putting the story into the landscape in various forms. Our work has been part of a successful HLF bid.

Service: Masterplanning

Client: The National Trust
 

Realisation: 2014

  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

All photographs taken by Peter Cook and Hufton + Crow | © 2020 Metaphor Communications Ltd. All rights reserved 
Registered in England and Wales No. 07894367 | Registered address: Summit House, 170 Finchley Road, London, NW3 6BP